basiscursus EHBO

Er zijn nog veel scenario’s te bedenken wat er kan gebeuren in het dagelijks leven, waar je wat aan kunt doen

EHBO-vereniging Vessem, Knegsel en Wintelre wil in het voorjaar van 2022 een basiscursus EHBO aanbieden inclusief reanimatie/AED-bediening, verbandleer en Eerste Hulp aan Kinderen. Hierbij leer je hoe te handelen in bijvoorbeeld bovenvermelde situatie.

In 10 avonden (van 19.45 tot 22.15 uur) brengen wij je de kennis bij. De geplande data voor de cursus zijn op ma 7, ma 14, di 22 en ma 28 maart, di 5, ma 11 en di 19 april, di 10 en di 24 mei, met een afsluitend examen op 30 mei. De cursus wordt gegeven in de Rosdoek in Wintelre, behalve op 14 maart. Dan is die les in den Boogerd in Vessem

Wat bieden wij je:
–  basiscursus EHBO,
– reanimatie met AED bediening en
– verbandleer (hoe je verband moet aanleggen bij verwondingen)

Na het behalen van uw diploma word je tot en met oktober 2023, automatisch gratis lid van onze vereniging. De cursuskosten bedragen slechts € 199,- per persoon. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursuskosten. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar.

Het EHBO-diploma is twee jaar geldig. Om het langer geldig te houden raden wij je aan regelmatig (ca. 5 keer per jaar) herhalingslessen te volgen die de vereniging gratis aanbiedt bij leden. Als EHBO-lid word je verzocht 3 keer per jaar samen met andere leden van de EHBO-vereniging gedurende ca. 4-5 uren een activiteit te bemannen zoals bij een voetbaltoernooi of een jaarmarkt.

Dus geef je snel op zodat je het beste weet te handelen als het er op aan komt.

Opgeven kan  via onze website ehbovessem.nl/cursusaanvraag

Meer informatie kun je vinden op onze website of opvragen bij de volgende personen:
– Eric Oosterbosch,  tel. 0497-336755, email: voorzitter@ehbovessem.nl
– Piet Sebregts, tel. 040-2052401
– Rian van Gestel, tel. 040-2511247, email: secretaris@ehbovessem.nl

We verwelkomen je graag
Eric Oosterbosch, Voorzitter EHBO Vessem Knegsel en Wintelre