organisatie

EHBO-vereniging Vessem c.a. heeft haar taken onderverdeeld naar bestuurlijke taken, de coördinatie van evenementen en naar commissies.

Bestuur

De dagelijkse organisatie van de vereniging ligt bij het bestuur. Het bestuur van EHBO-vereniging bestaat uit de volgende personen:

TaakNaamE-mailadres
VoorzitterEric Oosterboschvoorzitter@ehbovessem.nl
SecretarisAnne Vermeulensecretaris@ehbovessem.nl
PenningmeesterLiesbeth Bartelspenningmeester@ehbovessem.nl 
BestuursledenAnouk Wouters-Jansenbestuur@ehbovessem.nl
 Jelle Leermakersbestuur@ehbovessem.nl
 Rian van Gestelbestuur@ehbovessem.nl
 Piet Sebregtsbestuur@ehbovessem.nl

Evenementencoördinatoren

De coördinatie van evenementen/activiteiten wordt centraal aangestuurd. Het aanvragen van hulpverlening bij evenementen verloopt via het aanvraagformulier.
Het materiaalbeheer is per dorp verdeeld. Onderstaande de materiaalcoördinator/-beheerders per dorp:

DorpMateriaalcoördinator/-beheerders
VessemEric Oosterbosch
WintelreCorné van Kroonenburg
KnegselWilco van Veen

Commissie

Commissies zijn/worden opgericht om het bestuur te ontlasten van haar taken maar ook om de betrokkenheid van leden te vergroten.
De organisatie van de jaarlijkse buitenoefening en lezingen worden overgelaten aan aparte commissies.
In de commissie van de buitenoefening nemen naast één of meerdere bestuursleden en de instructeur(s) Eerste Hulp, ook meerdere verenigingsleden deel.

De organisatie van een lezing kan door de vereniging zelf geschieden of in samenwerking met lokale verenigingen. De onderwerpen kunnen specifiek op een bepaalde doelgroep gericht zijn, zoals bijvoorbeeld over sportletsel maar vaker ook een algemeen karakter hebben. Voorbeelden hiervan zijn:

·         brandwonden
·         drugsgebruik
·         beroerte
·         alcohol
·         etc

Afhankelijk van het onderwerp worden externe inleiders/sprekers aangetrokken.  Heeft u een interessant onderwerp en wilt u dit in samenwerking met de EHBO-vereniging verzorgen, neem dan vrijblijvend contact op met het secretariaat middels het contactformulier. We kunnen dan bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Indien u interesse heeft om de buitenoefening en/of een lezing mee te helpen organiseren, maak dit dan via het contactformulier kenbaar bij ons.